Quote
reacties

Begint, eer ge bezint.

fotoMijn website stond een tijdje stil. Mijn focus was vooral bij allemaal andere “hele belangrijke” zaken. Om mezelf toch weer op de rails te krijgen van waar ik nou eigenlijk mee bezig was, besloot ik vorige week maar eens even de bieb inĀ  te duiken.

Grappig. Ik merkte toen ik voor de boekenkast ‘afdeling marketing’ stond, er een onweerstaanbaar gevoel van gretigheid mij meester werd. O ja, dit boek en dat boek ook, en die kan ook wel eens interessant zijn. Ik herkende het van een tijd terug. Ik verslond toen ook boeken, alleen uit een hele andere categorie, nl. esoterie / filosofie / godsdiensten. Het is inmiddels een tijdje terug, dat ik een boek over chakra’s in mijn handen had. Het voelt voor nu als verzadigd. Wat ik allemaal geleerd heb door het lezen van die boeken, wil ik nu vooral leven en in de praktijk brengen.

Tja en nu de marketing boeken. Het lezen van het bovenste boek op de foto: Startkapitaal “100 adviezen voor succesvol ondernemen” van Kees Zegers was eigenlijk eerst al genoeg. Ik moest glimlachen bij de uitspraak in dit boek:

Begint, eer ge bezint

Plannen maken kunnen we allemaal. Waar het om gaat is dat je je handen uit de mouwen steekt. Doen is het sleutelwoord. denk niet over doen, ga gewoon aan het werk.